Audioguider och appar

LADDA NER EN Audioguide

Du som har en Android eller iPhone kan kostnadsfritt ladda ner vår innehållsrika audioguide. Appen är ett oumbärligt verktyg för den som är extra vetgirig, och tar dig med på en ordentlig rundtur ombord vår anläggning. Det finns 16 stycken stationer utplacerade - både invändigt och utvändigt på fartygen - och i din app ser du med hjälp av en karta precis hur du skall navigera för att hitta till rätt station. Glöm inte att ta med dina hörlurar!

Audioguiden finns att tillgå på svenska, engelska och tyska. Din smartphone väljer själv språkversion, baserat på telefonens grundinställningar. Och du, vi har gratis WiFi i entrén om du vill ladda ner appen på plats. Behöver ni hjälp så finns vår personal alltid tillgänglig.  

Ladda ner Audioguiden i AppStore
Ladda ner Audioguiden i Google Play

 

Spela Virvelinas Äventyr

Ladda ner spelappen Virvelinas äventyr och gör dig redo för ett utmanande och annorlunda sätt att ta dig runt Maritimans fartyg på. Genom att lösa trixiga ledtrådar, svara på kunskapsfrågor, bemästra spel och kluriga pussel så belönas du med maskindelar till Virvelinas ubåt Nordis. Ju bättre du lyckas att lösa uppdragen, desto högre rang får du i slutet av äventyret -  då det förhoppningsvis är dags att mönstra på! 

Virvelinas äventyr lämpar sig för lite äldre barn eller barn som vill spela tillsammans med en vuxen. Appen finns att ladda ner gratis på App Store och Google Play. Ange Virvelinas äventyr i sökfältet.

Ladda ner Virvelinas Äventyr i AppStore
Ladda ner Virvelinas Äventyr i Google Play