Entré & biljett

STÄNGT TILLS VIDARE

På grund av den rådande situationen kring coronaviruset (Covid-19) så håller Maritiman den ordinarie publika verksamheten stängd tills vidare. Vi tar däremot emot bokningar på guidade turer samt förfrågningar på middagsevent för slutna grupper ombord anläggningen. Glädjande nog så kommer vi också att erbjuda en barnaktivitet ett par dagar under höstlovet v. 44. Aktiviteten kommer att kräva förbokning via hemsidan för att hålla nere antalet deltagare, och arrangeras i enlighet med FHM's rekommendationer för att hindra smittspridning. Vi hoppas på att kunna välkomna våra besökare igen så snart som möjligt men vår högsta prioritet är alltid våra medarbetares och våra besökares säkerhet. Tills vi ses igen, ta hand om er och var rädda om varandra!

Entrébiljetter till Maritiman kan alltid köpas på Matrosen Ferry Kitchen & Shop, ombord färjan Dan Broström. Under högsäsong används även en separat landgång ut till biljettförsäljningen på pontonen Ada I. Det går också utmärkt att inhandla biljetter online innan ditt besök. Surfa in i vår webshop och klicka dig vidare till en biljett som passar din ålder och för tidpunkten för ditt besök. Väl ombord så scannar du bara biljetten i vändkorset direkt från din telefon. Enklare kan det inte bli! 

Öppettiderna för säsongen hittar du här

Biljettpriser 2020
KATEGORI SOMMARPRISER (JUNI-AUGUSTI)                 PRISER ÖVRIG SÄSONG          
Vuxen 140 SEK (gäller därefter som säsongskort) 125 SEK (gäller därefter som säsongskort)
Barn 5-15 år 80 SEK (gäller därefter som säsongskort) 70 SEK (gäller därefter som säsongskort)
Student  120 SEK 100 SEK
Pensionär 120 SEK 100 SEK
     
Familj (2 vuxna & 2 barn) 395 SEK 350 SEK
Extra barn 60 SEK 50 SEK

SÄSONGSKORT

Vid köp av en vuxen- eller barnbiljett till ordinarie pris ges möjligheten att kostnadsfritt besöka Maritiman varje dag under aktuell säsong. Biljetten fungerar då som ett säsongskort och visas upp i kassan vid nästa besök. Biljetten är personlig och får inte överlåtas. Mer skoj för mindre pengar, helt enkelt - särskilt om du passar på att handla ditt årskort redan under våren då priset är extra lågt!

gruppbokningar

Ett besök på Maritiman passar alla grupper och åldrar. Här finns något för såväl pensionärsgruppen, skolresan, föreningen eller företaget. Vill du ha hjälp med en gruppbokning, arrangera ett specialprogram, förbeställa mat eller få reda på mer information om våra skollektioner så är du välkommen att kontakta vår bokning [at] maritiman.se (subject: Gruppbokningar) (bokning). Titta gärna vidare på sidan Boka ett besök för mer information om gruppbokningar.